Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 11:35 - Задължителните неща в гардероба на всяка жена
Автор: modichka Категория: Забавление   
Прочетен: 3826 Коментари: 0 Гласове:
0



На фона на модата, която се мени през всеки сезон, съществуват и т.нар. вечни правила за една жена, които никога не се менят.
Всяка жена има нужда от няколко неща в гардероба си, които може да използва според фантазията си, а не според текущите тенденции. Понякога именно неволната или търсена грешка в съчетаването на определени елементи и аксесоари създава чар и стил в облеклото. Обратното - правилното им съчетаване може да доведе до истинска скука. Или с други думи, няма нищо по-отегчаващо от съчетаването на права черна рокличка без ръкави с перлена огърлица и с елегантни обувки с тънки токчета. Просто използвайте фантазията си.

Малка и права черна рокличка без ръкави: Това е моделът, измислен от известната и обичана мадам Шанел . Веднага след това тoй става нещото, без което една елегантна жена не може. Носи се във всякакви версии, така имате възможност да изберете тазо, която ви подхожда наи-много.
 

Чанта: Въпреки, че не може да се сложи под мишница, голямата чанта е задължителна, защото побира всичко, което сме си напазарували, позволявайки ни в същото време да останем елегантни. Може да избирате между чанта тип торба или чанта тип куфар.

 

Бяла риза:  Бялата риза може да бъде свободна, широка и в "мъжки" вариант или пък лека и ефирна. Препоръчвам ви една с къс ръкав и една с дълъг. Идеални са за интервюта, понеже с риза всеки изглежда изисканоо и професионално както през летните, така и през зимните месеци (за този сезон препоръчвам и черно изчистено сако).image


Елегантни обувки с висок ток: Те повдигат фигурата и я правят да изглежда по-стройна. Можете да ги носите при всякакви официални случаи, както и на работа (ако се чувствате комфортно). Съвет-при покупка на нови обувки ги разносете предварително в къщи, за да нямате неприятни изживявания по улицата носейки ги.

image

Trench: През 1928 г. Грета Гарбо го облича и го превръща от мъжка в дамска дреха. Оттогава тръгва и възходът му. Най-класическият шлифер, който не се влияе от промените на сезоните и модите, е с изчистени кройки и тъмен, неутрален цвят (за предпочитане черен или тъмно син/кафяв).

image

Дънки: Дънките вървят на всичко. Могат дори да се съчетаят с кожено палто. Най-шик са класическите модели с прави крачоли и изчистени джобове.
 

Ботуши: Правят походката стабилна и устойчива, прикриват дебелите глезени и всякакви други дефекти по краката. Според модната тенденция може да разнообразявате с цветове и дължини.

 

Сако:Семпло и изчистено. Абсолютно задължителни за гардероба на всяка жена!


Моден съвет от Шанел: За идеална визия махни последното, което си сложил като аксесоар! Не робувайте на модни тенденции, бъдете себе си!

 

image




Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modichka
Категория: Забавление
Прочетен: 6467
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930